Bij ‘a girl behind her bags’ interview ik echte Bag to the Future fans die vertellen over hoe hun collectie van Bag to the Future tot stand is gekomen.

Vertel, wie ben je en wat doe je? 

Hoi! Ik ben Anne, 26 jaar, en vanaf augustus zal ik werkzaam zijn als docent-onderzoeker aan een agrarische hogeschool. Inmiddels ruim twee jaar afgestuurd en werkzaam geweest binnen de agrarische sector. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met vriendinnen en ben ik verder veel te vinden tussen de koeien. 

Hoe ben je bij Bag to the Future terecht gekomen? 

Ooit ben ik Bag to the Future gaan volgen toen ik het een keertje tegenkwam op Facebook. In die tijd kon je nog workshops doen bij Bag to the Future en dat leek me ontzettend leuk, ook verlekkerde ik me steeds aan alle mooie tassen die ik voorbij zag komen. In die tijd was ik nog “een arme student”, dus vond ik dat ik nog niet zo’n tas kon kopen voor mezelf. Ik wilde al heel lang een schoudertas, de Little Harley, maar het leek me toen goed om eerst een workshop te volgen. Helaas wilde niemand van mijn vriendinnen toen mee, dus twijfelde ik erg of ik wel in mijn eentje langs durfde te gaan. Gelukkig heb ik op instagram aan Annemei gevraagd of het raar was om alleen te komen en dat was totaal niet het geval. En tijdens de workshop voelde het, dankzij instagram, ook al alsof ik Annemei en Bag to the Future al jaren kende. Inmiddels ben ik een mooi aantal Bag to the Future schoudertassen verder en heb ik mijn halve familie en vriendengroep geïnfluencd met al mijn tassen ?.

Wat is je eerst gekochte (of gekregen) item van Bag to the Future? 

Mijn eerste aankoop/aanschaf van Bag to the Future was mijn clutch die ik tijdens een workshop heb gemaakt. Tijdens de workshop had ik al het moois kunnen zien en heb ik vrij snel daarna de Little Harley en de cardholder gekocht. 

 

Waar bestaat je collectie van Bag tot the Future uit? 

Mijn collectie bestaat momenteel uit de zelfgemaakte clutch, de Little Harley (26×18 cm), de cardholder. En verder de Hayley die ook als rugtas gedragen kan worden en last but not least mijn limited edition S.C. Sally.  

Waarom heb je voor deze kleuren/samenstellingen gekozen? 

Zoals op de foto’s te zien is, is het merendeel van mijn collectie zwart. Dit is misschien veilig, maar dat komt omdat ik vaak zwart draag en ik dit een tijdloze mooie kleur vind. Mijn Little Harley was eigenlijk mijn eerste aankoop en hierbij heb ik gekozen voor een croco print randje en ronde afwerking van de voorflap. Ik heb de grote versie gekozen zodat deze tas eigenlijk overal mee naar toe kan.  Toen ik afstudeerde mocht ik van mezelf een tas kopen die ik mee naar werk zou kunnen nemen, dit is na lang twijfelen shopper Hayley geworden die ook als rugzak gedragen kan worden. Ik ben deze tas gaan uitzoeken bij Annemei in de studio. Ik wist eigenlijk al wel dat ik deze schoudertas graag wilde, maar wilde ook graag een rugzak, en twijfelde of dat wel zou kunnen. Dit heeft ontzettend goed uitgepakt en het is echt een top tas om mee naar het werk te nemen. Verder heb ik uiteindelijk toch voor zwart gekozen omdat dit bij de meeste van mijn kleding en schoenen goed past. Ik heb het voorvakje strak gehouden, met een suède randje om hem toch wat minder standaard te maken. En dan last but not least mijn Sally van koeienvacht leer. Eigenlijk had ik helemaal geen tassen meer nodig (said no one ever ?) maar op een Instastory zag ik op de achtergrond een té gave tas hangen in koeienvacht. Ik heb meteen Annemei een berichtje gestuurd met de vraag of deze tas toevallig online kwam. Als boerendochter, en koeiengek móest en zou ik deze tas hebben. De tas zou een aantal dagen later online komen, en vanaf het moment dat hij online zou komen in een instastory sale heb ik als een gek instagram lopen vernieuwen, en deze parel was van mij! Jeeeej. Aan deze tas heb ik niks zelf ontworpen maar hij is echt perfect. 

 Heb je een favoriet item? 

Ik kan eigenlijk niet kiezen, mijn Little Harley gaat eigenlijk overal mee naar toe, dus die zou favoriet kunnen zijn, maar ook mijn Hayley is een perfecte tas voor werk. Als moet hij het tegenwoordig vaak afleggen tegen de Sally. 

Is er iets bijzonders of geks wat je met een van je tassen hebt beleefd? 

Sinds ik de tassen van Bag to the Future heb, heb ik een tweede carrière als influencer volgens mij. Ik word vaak door bekenden, maar ook door vreemden aangesproken op mijn tassen. Verder heb ik nog nooit zoveel complimenten gekregen als op de koeienvacht variant van de shopper, mensen in de trein, mensen op straat, mensen in de lift op werk, zélfs een aantal mannen  op kantoor hebben me aangesproken dat ze mijn tas gaaf vinden.  

Staat er nog iets van Bag to the Future op je verlanglijstje? 

Euhjaaaa offcourseIk wil heel graag nog camerariem Cammy, brillenkoker Sunny portemonnee Johnny C en ook rugzak Billy staat hoog op mijn lijstje.