Little Harley:
De Little Harley is een super veelzijdige tas die je in twee formaten kan bestellen. Ben je het type dat niet al te veel mee hoeft te nemen dan zou ik voor het kleine formaat gaan. Wil je net wat meer meenemen, bijvoorbeeld een kleine agenda of notitieboek dan is het grotere formaat geschikt. Zoek je nog een bijpassende portemonnee dan raad ik je de Johnny C Junior aan voor de Little Harley 20×15 cm en Johnny C voor de Little Harley 26×18 cm.

Harley:
Dit model raad ik klanten aan als ze een geschikte tas voor naar werk of studie zoeken. Dat komt namelijk doordat ik in dit model meerdere vakken kan verwerken zodat je een handige indeling/scheiding krijgt tussen bijvoorbeeld je laptop en je andere spullen. Bij een enkele zijkant heeft de tas een diepte van 6 cm en bij een dubbele zijkant 12 cm. Dat lijkt weinig maar de tas heeft ruimte om uit te zetten zodra je hem vult, er kan dus genoeg in! Het strakke model kan een mooie zakelijke uitstraling hebben, de kleur die je kiest kan hem weer wat stoerder maken. Dit model kan je ook als rugtas dragen, makkelijk voor op de fiets of als je je handen vrij wilt hebben.

Little Lucy:
Little Lucy is de perfecte schoudertas voor als je graag wat meer mee wil nemen. Uit te breiden met een voor of binnenvakje waar je al je kleine spullen in kwijt kan. Een agenda, e-reader of notitieboekje past er met gemak in. Het is een tijdloos en stoer model.

Lucy:
Lucy heb ik toentertijd ontworpen voor klanten die opzoek waren naar een shopper in een wat korter model. Sleept jouw shopper wel eens over de grond als je hem in je hand houdt? Grote kans dat het model dan te lang voor je is. Bij Lucy heb je dat probleem niet! Het is een ruime shopper in een wat vierkanter model.

Hayley:
Dit model raad ik ook altijd aan als je op zoek bent naar een mooie tas voor naar je werk of studie maar een aantal klanten gebruiken hem ook als luiertas! Vanwege de hoeveelheid vakken die ik erin kan maken is hij erg praktisch. Bij een enkele zijkant heeft de tas een diepte van 6 cm en bij een dubbele zijkant 12 cm. Dat lijkt weinig maar de tas heeft ruimte om uit te zetten zodra je hem vult, er kan dus genoeg in!

Billy:
Billy is een super sportieve maar toch ook chique rugtas. Er past een 13 inch laptop in wat hem ook geschikt maakt voor naar je werk of studie.

Sally:
Sally is een mooie shopper voor alledaags gebruik. Ideaal voor als je een dagje op pad gaat of als je bijvoorbeeld niet al te veel mee hoeft te nemen naar je werk. Al hoewel er genoeg in past hoor. Er past eventueel ook een 13 inch laptop in.